Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Doğrusu, zemin başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek ciğerin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma derunin kullanılan bir bapdır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida iz yer illere bakım vermekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre mukannen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara Yangın Kapısı Fiyatları bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Dairesel dizayn, ayak izini en aza indirirken vergili dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar karınin ameliye bir intihap haline getirir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapıları yararlanma meydanına bakarak, rengine gereğince evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page